Aardappel pizza
https://m.facebook.com
- Was 1 aardappel en snijd in dunne schijfjes.
- Als de aardappel vers is, zonder uitloop, kan de schil ook worden gegeten.
- Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en leg de aardappelschijfjes in waaiervorm neer, van buiten naar binnen.
- De schijfjes horen een beetje te overlappen.
- Strooi 2 el parmezaanse kaas over de aardappels en doe een deksel op de pan.
- Laat 5 minuten bakken.
- Giet nu 80 ml tomatensaus gelijkmatig over de aardappels en voeg 1 tl oregano toe.
- Leg 2 middelgrote champignons en 150 gr. mozzarella in een cirkelvormig patroon neer, zodat je een gat in het midden overlaat.
- Tot slot, breek 1 ei in het midden van de aardappelpizza.
- Doe de deksel weer op de pan en laat nog 6 minuten, waarna je het voorzichtig op een bord overhevelt.
- Leg dan 4 plakjes ham op de pizza en maak af met versgemalen peper.
- Je overheerlijke aardappelpizza met ei is klaar!
Reacties
Een reactie posten