2017-01-12

Aardappel pizza

https://m.facebook.com


  • Was 1 aardappel en snijd in dunne schijfjes.
  • Als de aardappel vers is, zonder uitloop, kan de schil ook worden gegeten.
  • Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en leg de aardappelschijfjes in waaiervorm neer, van buiten naar binnen.
  • De schijfjes horen een beetje te overlappen.
  • Strooi 2 el parmezaanse kaas over de aardappels en doe een deksel op de pan.
  • Laat 5 minuten bakken.
  • Giet nu 80 ml tomatensaus gelijkmatig over de aardappels en voeg 1 tl oregano toe.
  • Leg 2 middelgrote champignons en 150 gr. mozzarella in een cirkelvormig patroon neer, zodat je een gat in het midden overlaat.
  • Tot slot, breek 1 ei in het midden van de aardappelpizza.
  • Doe de deksel weer op de pan en laat nog 6 minuten, waarna je het voorzichtig op een bord overhevelt.
  • Leg dan 4 plakjes ham op de pizza en maak af met versgemalen peper.
  • Je overheerlijke aardappelpizza met ei is klaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten