2016-07-17

Roti

    Ingredienten
    - 5 Libaneese of Turkse platbrooden. Of Indiaase naan of desnoods wraps
    - 1 pakje kippendijen (https://www.ah.nl/producten/product/wi197231/ah-scharrel-kipdijfilet)
    - 16 middel/kleine aardappelen
    - Sperziebonen (kouseband)
    - 5 hardgekookte eieren
    - 2 uien
    - 5 knoflooktenen
    - Hindoestaanse massala (https://www.ah.nl/producten/product/wi199028/nandan-masala-nandan)
    - blikje tomatenpuree
    - bouillon blokje, zout, peper
Recept
- Kook de eieren hard
- Snij de uien en knoflook; bak kort in zonnebloemolie met massala. Leg appart.
- Snij kippendijen in brokken; dichtschroeien, niet gaar; voeg massala, zout en peper toe.
- Schil aardappelen, snij in brokken; voeg bij kip; ui/knoflook, tomatenpuree en bouillon blokje erbij.
- Voeg water toe toe tot halverwege; breng aan de kook
- Laat 15min koken; voeg kerrie toe indien nodig.
- Voeg schoongemaakte sperziebonen toe en laat nog 15min koken.
- Pel hardgekookte eieren; optie: bak de hardgekookte eirene voor krokant korstje.
- Serveer kerrie schotel met ei op platbrood

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten